Kräftköret

Dags att börja ladda inför Kräftköret. Det går av stapeln den 24/8. Hög tid att ”rodda ihop” en besättning också. Det blir lite knepigt eftersom den ordinarie besättningen antingen står på klippan och tar tid eller seglar egna båtar när det är klubbseglingar. Tänkte försöka engagera några Smaragdseglare om det går.
imagesInformationen från klubben är allt annat än bra. Ingen inbjudan så långt ögat når. Hoppas att det blir lite båtar i alla fall. Deltagandet på klubbseglingarna har sjunkit radikalt de två senaste säsongerna. Några av dom äldre klubbkompisarna har lagt av med kappsegling. Trist men var och en måste väl få göra som dom vill?
En annan orsak är givetvis ”Team Swallows” satsning i X-35 som gör att minst två båtar saknas på klubbens seglingar. Såg att de varit framgångsrika i Gp:et i Valdemarsvik i helgen. Dom slutade tvåa på samma poäng som segraren. Bra jobbat av dom! Läs mer på deras hemsida.

Stängt för kommentarer